Berichten van 2016-02-08

Het stormt en het dondert.

Samen met Annemieke ga ik weer naar het RdGG in Delft. Vandaag wordt er een botscan gemaakt. Ik krijg eerst een injectie radioactieve vloeistof ingespoten en om 11.30 uur de scan. Simpel zeg ik de zakelijke afspraken af uit mijn agenda. Het draait nu om leven of dood, besef ik.                                                   De afdeling urologie checkt daarna weer mijn plasvolume, snelheid, etc…. Ik weet de weg al goed door het ziekenhuis. Gelukkig gaat mijn plassen wat beter, want ik vreesde voor een katheter tijdelijk. En dat is als man geen feest !   

s’ Middags bezoek ik het grafische bureau Studio de Ronners in Rotterdam. Midden in de haven. Zij hebben al eerder het boek ‘Vlinder’ vormgegeven en nu zijn zij bezig met het vormgeven van een kunstboek over mijn moderne kunstverzameling, want dit jaar ben ik precies 30 jaar kunst aan het verzamelen. Ik vertel daar wat er aan de hand is en dat we het boek even stil leggen, want wellicht wordt het concept anders. En ik heb even andere prioriteiten. Ze zijn stil en snappen mij.  

 

Na de afspraak kom ik buiten in een deel van de haven. Het stormt er ongelooflijk hard. Met moeite kom ik in mijn auto. Automatisch wil ik mijn navigatie aanzetten in de auto. Maar hij doet helemaal niets. Ik zet de auto nogmaals aan en uit. De navigatie blijft weigeren. Is dit een teken ?  Ben ik nu de weg al kwijt ?