Berichten van 2016-02-19

Family affair.

We zijn uitgenodigd voor de boekpresentatie van Julia Winter In Amsterdam. Julia is een Russische kunstenares die ik met interesse volg. Zij heeft een fantastisch familie drieluik ‘Family Affair’ voor ons gemaakt. Ik ben een sponsor van het boek, iets wat ik met liefde doe. Ik heb veel respect voor mensen, die hun hart volgen en hun talenten gebruiken. Ook als dat niet altijd veel geld oplevert. Lekker even naar Amsterdam met z’n drieën, gewoon er even uit.

Julia winter & Fred1     Lucassen1     

Boekpresentaties zijn altijd te druk, teveel mensen in een kleine ruimte en echt praten met iemand lukt niet. Haha, net als vroeger in overvolle discotheken denk ik wel eens. Ik ben niet zo van teveel drukte. Ik blijf toch die jongen uit het dorp…… Maar we vermaken ons, het boek is prachtig, Julia geniet en we komen spontaan de kunstenaar Reinier Lucassen tegen, die ik ook bewonder. Leuk.

Daarna gaan we snel Amsterdam in met z’n drieën. Even door de Negen Straatjes lopen en we zien een heel leuk sushi restaurant. Echt super eten in een relaxed sfeer. We genieten met elkaar. 

 Sushi2    Fred & Margot Sushi2