Het nieuwe jaar begon gelijk goed op maandag 2 januari 2017 met een afspraak bij de huisarts voor de drie-maandelijkse Zoladex-shot. Gelijk maar weer een portie gosereline-hormonen mijn lijf in laten jagen om mijn testosteron in te dammen. De grote naald blijft vervelend, maar ik heb het weer even achter de rug. In eerlijkheid moet ik wel bekennen dat mijn gewicht zo’n kleine 7 kilo is toegenomen in het afgelopen jaar, effect van veel prednisolon tabletten en ook de toevoer van Zoladex-injecties helpen om mijn  gewicht omhoog te stuwen….. Ik heb me voorgenomen om veel te gaan sporten en te bewegen dit nieuwe jaar, want anders blijft mijn gewicht toenemen.                                         Langzaam lekker opstarten met het werk, want traditie getrouw is het nog rustig op het werk aan het begin van het jaar. In de auto hoor ik David Bowie op de radio voorbij komen met het nummer ‘Lazarus’. Ik realiseer me dat hij alweer een jaar dood is en het nummer nu extra beladen is voor mij. De tekst is heftig, ik laat het op me in werken……

Look up here, man, I’m in danger

I’ve got nothing left to lose

I’m so high it makes my brain whirl

Dropped my cell phone down below.

 

Tsja, toch maar weer terug naar de ‘daily business’…. Zo aan het begin van nieuwe jaar gaat het alleen maar over Obama en Trump. En alle kranten staan vol over ‘hacken’. Blijkbaar wordt de hele wereld ‘gehackt’. Nou, kan er iemand even langs komen om mijn kanker te ‘hacken’. Graag. Het liefst vandaag.       

Audi A6   2   Foto shoot

Om het jaar goed te starten hak ik de knoop door om mijn oude Audi A6 weg te doen. 282.000 km heeft de hondstrouwe Audi mij vervoerd. Overal samen naar toe, alle gesprekken meegemaakt, mijn goede en mijn slechte momenten in de auto meegemaakt. Maar nu is het klaar ! Ik ruil de Audi in voor een BMW X1. Een beetje kleiner en compacter en vooral wat hoger. Ik ben benieuwd of het gaat wennen na acht jaar Audi rijden. Wat mij betreft gaat 2017 een mooi jaar worden. Kom maar op.

Aan het begin van het nieuwe jaar verrassen Margot en ik Annemieke met een paar onverwachte foto’s. We hebben een foto-shoot gedaan samen in Den Haag en nu de foto’s klaar zijn zitten er echt een paar goede foto’s tussen van mij met mijn darling-dochter. Een leuke verrassing voor Annemieke. Nu maar hopen dat het hele jaar vol zit met verrassingen !

 

3 responses found
ZceDIeyPsHB on donderdag 17 augustus 2023 23:10 said:
cialis for sale 106 In Zetia, the purchasers defeated attacks that the size of their 35 member class was insufficient to meet FRCP Rule 23 a 1 s numerosity requirement
0 0
AgnLCbOUHB on zaterdag 15 juli 2023 09:42 said:
Lowering Lipoprotein a letter, 169, p best place to buy cialis online reviews
0 0
excannyyw on woensdag 08 maart 2023 01:49 said:
Then I had to walk home like that azithromycin warnings
0 0
Reageer