Berichten van 2016-05-17

Hi, Mr. Kojak !

 

Nou, het was met Pinksteren al niet tegen te houden, maar nu is het dan echt gebeurd. Ik zag er eigenlijk wel een beetje tegenop, maar nu vind ik het ook wel weer stoer. Het was even slikken, maar gewoon doorzetten. Nieuwe coupe zullen we maar zeggen….

 

Ja, voor alle duidelijkheid, mijn haar is eraf. Wat één eerste chemo toch al met je doet. Beetje pech voor de kapper de komende tijd, want de komende drie maanden, met nog vijf chemo-aanvallen te gaan zal er geen haar meer groeien op mijn hoofd.

 

Gisteren moesten we thuis ook wel een beetje lachen toen ik ‘s morgens besloot om mij eens te gaan scheren. Normaal heb ik een enorme baardgroei, maar nu was er na drie dagen nog nauwelijks baardgroei. Gewoon ook een beetje zacht. Heerlijk vooruitzicht. Al dat scheren kost toch maar weer tijd, zo vroeg in de ochtend. En tijd kan ik wel gebruiken.

 

Toch wel vreemd dat haar eraf, ik was best trots als mijn haar weer blond werd in de zomer. Maar dat is over. Annemieke verheugde zich op het verdwijnen van mijn  overtollige borsthaar, maar die zijn voorlopig lekker blijven zitten net als mijn witte wenkbrauwen. Ik hoop maar dat dat nog even zo blijft.

 

Wel koud opeens toen ik vanavond even naar buiten liep, dus ik ga al die vele caps en petjes nu echt goed gebruiken. Ik zal vast snel een favoriet hebben.

 

Mijn hoofd is nu zalig in gemasseerd met lotion, dus dat inmasseren mag een dagelijks ritueel worden hoor Annemieke! Nu op naar morgen voor de 2de chemo in de Daniel den Hoed kliniek.

Fred 17 mei 2016 2     Fred 17 mei 2016 3

 

Een week terug.                                                Vandaag.